Battalgazi Anaokulu
Meydanbaşı mahallesi Osman Ateş caddesi No63 Battalgazi/Malatya

VİZYON

37-72aylık çocuklarımızın fiziksel,duygusal,sosyal,zihinsel gelişmelerine destek olmak;yaparak,yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak; onlara sevgi,saygı işbirliği,sorumluluk, hoşgörü,yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak;Atatürk ,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve ahlaki değerlere bağlı ,kendine güvenen,çevresi ile iyi iletişim kurabilen;dürüst,ilkeli,çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimde; çocuklarımızın çağdaş uygarlığın yaratıcı,yapıcı,seçkin bireyleri olarak yetişmelerinde; anne babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak ve çocuklarının eğitimlerinde vazgeçilmez olmaları için ekip ruhuyla ,pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimini toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek..

Değerle eğitimi ödülü,beyaz bayrak kazanılması
Öğretim Şekli :İkili

İkili

07:15 -12:15 12:30-17:30

ADSL (1 Mbit)

İle 8 km. uzaklıktaki Battalgazi ilçesinin merkezindeyiz.

İlçe merkezinde

Beyaz bayrak, beslenme dostu